Adresa
Blizno 13
10040 zagreb
 
Trgovački sud u zagrebu mbs: 080132092
 
Privredna banka zagreb žr:2340009-1100095966
 
Temeljni kapital uplačen u cijelosti 18.600,00 kn
 
Mitrović ivica dipl.ing.

 

 

Agrodalm d.o.o. posluje od 1994. godine. Od samog osnutka tvrtka je stalno rasla i trenutno zapošljava 13 radnika, od toga trojica s visokom stručnom spremom.

Specijalizirani smo za opskrbu restorana državnih i javnih ustanova, trgovačkih lanaca i drugih na području Zagrebačke županije i okolice svježim voćem, povrćem te ostalom prehrambenom robom.

Smješteni smo na Veletržnici i hladnjači Zagreb, imamo vlastito skladište box 38 od 300 m 2 koje udovoljava svim uvjetima za čuvanje i skladištenje voća, povrća i ostalih prehrambenih proizvoda. Posjedujemo vlastiti vozni park od 6 dostavnih vozila za distribuciju navedenih roba.

U ponudi imamo robu domaćeg i uvoznog porijekla. Uglavnom nudimo robu domaćeg porijekla iz svih krajeva RH.

Osim što se bavimo trgovinom imamo i vlastite poljoprivredne površine u Dalmaciji na području Ravnih Kotara na kojima proizvodimo vrlo kvalitetno voće i povrće. Osim vlastite proizvodnje bavimo se i proizvodnjom u kooperaciji s našim dugogodišnjim kooperantima na području cijele RH.

Kakvoća svježeg voća i povrća kontrolira se od strane inspekcijske kuće koja svakodnevno vrši kontrolu i ispravnost navedene robe u našem skladištu.